Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai) Fiziki Ticaret Heyeti 13-15 Şubat 2022

Sayın Üyemiz,

 

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden alınan bir yazıda, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliği'nde 1 Ekim 2021-31 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleşmekte olan “Dubai Expo 2020” kapsamında, T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleri ile 15 Şubat 2022 tarihinde “Türk Milli Günü” açılışı gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

 

Bu kapsamda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ile 13-15 Şubat 2022 tarihleri arasında, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Sn. İsmail GÜLLE'nin başkanlığında Dubai'ye yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Fiziki Ticaret Heyeti düzenlenecektir.

 

Bahse konu heyete başvuru için son tarih 17 Ocak 2022 Pazartesi günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/united-arab-emirates-dubai-2022/company/register internet bağlantısında yer alan Başvuru Formu'nun eksiksiz olarak doldurulması ve organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, toplantı ve transfer, vs. giderlerden oluşan 50.000-TL tutarındaki katılım ücretinin  Türkiye İhracatçılar Meclisi hesabına yatırılması ve ödemeye dair banka dekontlarının [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

 

Bilgilerinize sunarız.

PAYLAŞ