Mozambik (Maputo) Ticaret Heyeti 29 Kasım - 2 Aralık 2023

Sayın Üyemiz;

Türkiye İhracatçılar Meclisinden alınan bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, TİM organizasyonu ile 29 Kasım - 2 Aralık 2023 tarihleri arasında Mozambik’e yönelik tüm sektörleri kapsayan genel nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, Maputo şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Mozambik’ten iş insanlarının davet edileceği nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bahse konu heyete başvuru için son tarih 11 Eylül 2023 Pazartesi günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar delegations.tim.org.tr/event/mozambique-maputo2023/company/register internet adresinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup, firmalarımızdan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 33.000-TL tahsil edilecektir.

Başvurular tüm sektörlere açık olup, heyete katılım başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının Türkiye İhracatçılar Meclisine ulaştırılmasıyla kesinleşecek olup aşağıda dikkat edilmesi gereken hususlar ve taslak program bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.