Umman Genel Nitelikli Ticaret Heyeti 24-27 Eylül 2023

Sayın Üyemiz,

Türkiye İhracatçılar Meclisinden gelen bir yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İTKİB) organizasyonunda 24-27 Eylül 2023 tarihleri arasında Umman’a yönelik tüm sektörlerin katılımına açık Genel Nitelikli bir Ticaret Heyeti gerçekleştirilecek olup, Maskat şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda Umman’dan iş insanlarının davet edileceği genel nitelikli iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir.

Bahse konu heyete başvuru için son tarih 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü mesai bitimidir. Bu tarihe kadar https://delegations.tim.org.tr/event/oman-muscat-2023/company/register internet adresinde yer alan Başvuru Formu’nun eksiksiz olarak doldurulması gerekmekte olup, firmalarımızdan ekonomi sınıfı uçak biletli katılım paketi için 1.800-USD tahsil edilecektir.

Heyete katılım, başvuru formlarının firmalarımızca doldurulması ve ödeme dekontlarının İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nin [email protected] posta adresine ulaştırılmasıyla kesinleşecektir.

Bilgilerinize sunarız.

 

EK:

1. Heyete İlişkin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar (1 Sayfa)

2. Umman Genel Ticaret Heyeti Taslak Programı (1 Sayfa)